18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Vali Altıparmak Marmaris’e veda etti

VALİ ALTIPARMAK MARMARİS’E VEDA ETTİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre Antalya Valisi olarak göreve atanan Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Marmarislilere veda etti.

Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat’ı makamında ziyaret eden Vali Altıparmak’ı uğurlamaya Marmaris ve beldelerin belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Marmaris Kaymakamlık binası önünde herkes ile teker teker tokalaşarak veda eden Altıparmak, daha sonra Kaymakamlık makamında veda konuşması yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Antalya’ya atanan Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, veda ziyaretlerine başladı. 2 yıl önce Muğla Valisi olarak göreve başladığı günden itibaren kendisi ile uyumlu çalışan Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat’a ve tüm Marmarislilere teşekkür eden Altıparmak, basın mensuplarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Valilik makamını orkestra şefliğine benzeten Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, “Memuriyete bir yerden başlıyorsunuz. 2 yıl göz açıp kapatıncaya kadar geçti. Bu sürede turizme katkı sağlamak amacıyla güzel çalışmalar yaptık. Valiyi genelde orkestra şefine benzetirim. Asıl işi, o işi yapacakları koordine etmektir, orkestra şefliğini iyi yapması gerekmektedir. Bunu yapabildiysek kendimizi mutlu adlederiz. Elimizden geldiğince emeğimizi, bilgimizi sorun çözme odaklı olarak kullandık. Sorun çıkaranları bertaraf etmeye çalıştık. As olan bu milletin huzuru ve refahıdır. Bunu sağlama konusunda yatırımcı ve girişimcinin önünü açmak, güven ortamını oluşturmak en önemli hususlardan bir tanesidir. Resme bütün bakabilmektir. Herkes karınca kararınca üzerine düşeni yaptı. Marmarislilere sevgi ve saygı sunuyorum” dedi.

Aksaz Deniz Üs Komutanı Yalçın Kavukçuoğlu’nu ziyareti için ayrılan Vali Altıparmak, çarşı esnafı ile de tek tek vedalaştı. Son valiler kararnamesinden sonra Muğla Valiliği görevine Karaman Valisi Fatih Şahin atandı.

VALİ ALTIPARMAK MARMARİS’E VEDA ETTİ
VALİ ALTIPARMAK MARMARİS’E VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 16:41:00
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 00:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?