18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Yat Charter Show başladı

YATÇILAR KOKTEYLDE BULUŞTU

Marmaris International Yacht Club ve Marmaris Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “29.Marmaris Yat Charter Show” başladı.

9 -13 Mayıs tarihleri arasında Marmaris Belediyesi Marina`sında devam edecek olan charter fuarında gerek görüntü ve gerekse teknik sistemi ile onlarca yat birbiriyle yarıştı.

Bu yıl 29 uncusu düzenlenen Yat Charter Show’un açılışı nedeniyle Marmaris Kalesi’nde kokteyl düzenlendi. Acentecileri ve yat sahiplerini bir araya getiren etkinliğe Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Liman Başkanı Celal Oral katıldılar.

Ülkemizde üretilmiş olan guletleri, tekneleri, yerli ve yabancı yat kiralama şirketleriyle buluşturmayı amaçlayan etkinliğin kokteylinde konuşma yapan Marmaris International Yacht Club Başkanı Tekdağ, “İlk olarak 1980 yılında organize edilen Marmaris Yacht Charter Show 3 adet yat ve birkaç acentenin katılımı ile başlamıştır. Bu yıl ki showa 15 değişik ülkeden toplam 80 acente ve 78 yat katılmaktadır” dedi.

Deniz tutkunlarını bir araya getiren etkinliğin Marmaris tanıtımı adına gurur kaynağı olduğunu ifade eden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “Her yıl gerçekleşen Show Marmaris adına onur duyduğumuz bir etkinliktir. Düzenledikleri yat showun da etkisi her sene daha da büyüyen, organizasyonu coşkulu yapılan ve çok büyük başarılara imza atan Marmaris International Yacht Club’a teşekkür ediyorum. Katılımcıların birbirinden güzel ve hem maddi hem de manevi anlamda paha biçilmez yatları Marmaris limanına değer kazandırıyor” şeklinde konuştu.

Bu yıl 29 uncusu düzenlenen Marmaris Yacht Charter Show’a sponsor olarak destek veren firmalara plaketlerini Marmaris International Yacht Club Başkanı Cem Tekdağ verirken, katkılarından dolayı Marmaris Belediye Başkanı Acar’a da teşekkür plaketi takdim edildi.

YATÇILAR KOKTEYLDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:02:03
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?