17
Mayıs
2024
Cuma
MARMARİS - MUĞLA

Yat yarışları sona erdi

Bu yıl 15.’si düzenlenen Marmaris Uluslararası yat yarışları, dün akşam düzenlenen ödül töreni ve final gecesi ile sona erdi. Çeşitli kategorilerde 33 kupanın verildiği yarışların galibi ise "M.A.T 10" isimli Türk teknesi oldu.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü’nün düzenlediği ve Koç Allianz ile Marmaris Belediyesi’nin sponsorluğunda 15. Uluslararası Yelkenli Yat yarışları dün akşam düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir ve Belediye Başkanı Ali Acar’ında katıldığı gecede toplam 33 kupa dağıtıldı. Yarışta ilk 10’a girenlerin tamamına kupa verilirken, çeşitli kategorilerde ödül alan 33 yarışcı büyük sevinç yaşadı. Yarışmanın genel klasman birincisi "M.A.T 10" isimli tekne oldu. Genel klasmanda 2.’liği yine bir Türk teknesi olan Caramıo kazanırken, İsveçli yelkencilerin yarıştığı Canim adlı tekne 3. oldu.

Genel klasmanda dağıtılan toplam 18 kupanın 8 tanesini Türk Yatçılar kazanırken, Alman yatçılar 2, İsveçli yatçılar 2, İsviçreli yatçılar 2, İngiltereli yatçılar 1, Ukraynalı yatçılar 1, Avusturyalı yatçılar 1 ve Fransız yatçılar 1 kupa elde etti. Gecede ayrıca son gün yapılan köyiçi üçgen yarışlarının kupaları da dağıtıldı

marmaris
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 13:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?