18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Yeni yıla yapay kar altında girdiler

MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU

Tüm yurtta olduğu gibi Muğla'nın Marmaris ilçesinde de yeni yıl renkli görüntülere sahne oldu. Otellerde ve barlarda hazırlanan yeni yıl kutlamaları için vatandaşlar sokakları dolduruken saatler 00.00 olduğunda Netsel Marina'da düzenlenen sokak partisinde suni kar yağdı.

Netsel Marina ve 4 Production tarafından düzenlenen sokak partisine yaklaşık bin kişi katıldı. Netsel Marina avlusunda gerçekleştirilen partide ekmek arası sucuk davetlilere ikram edilirken Marmarislilerin yanı sıra Marmaris'te yaşayan yabancılar da partiye büyük ilgi gösterdiler. Saatler gece yarısını vururken vatandaşlar hep bir ağızdan geri sayım yaptılar. Yeni yılın ilk saatlerinde hazırlanan özel düzenekle partideki vatandaşların üzerine suni kar yağdırılırken partiye katılan çocuklar yağan karları ellemek için birbirleri ile yarıştılar. Yeni yılın ilk dakikalarında ise mikrofonu alan bir vatandaş sevgilisine herkesin önünde evlenme teklif ederken genç kadın, aldığı teklifin şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamadı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve davetlileri ise yeni yıla Grand Azur otelde düzenlenen yılbaşı eğlencesine katıldılar. Acar ve arkadaşları şarkıcı İlhan Tarık'ın şarkıları ile sabaha kadar eğlendi.

Marmaris'in eğlence merkezi olan Barlar sokağı ise yaz aylarındaki gibi ilk defa doluluk yaşadı. Açık olan mekanlarda düzenlenen partilere katılan vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler. Unique barda düzenlenen partide Noel anne kıyafeti ile sahneye çıkan dansçı büyük ilgi gördü.

Club Pacha Marmaris'te hazırlanan özel yılbaşı partisinde de davetliler sabahlara kadar eğlendiler. Marmaris'e tatile gelen ünlü şarkıcı İsmail Hazar sahneye davet edilirken herkesin yeni yılını kutlayarak şarkılar seslendirdi.

MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU
MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU
MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU
MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU
MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU
MARMARİS'TE YILBAŞI ÇOŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 14:27:04
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 20:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?