25
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

'Yıldızlara yolculuk' sona erdi

YILDIZLARA YOLCULUK MUHTEŞEM GALAYLA SON BULDU

Armutalan Belediyesince düzenlenen Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali, renkli görüntülere sahne olan gala gecesiyle son buldu.

Türk ve Rus çocuklardan oluşan toplam 20 gurubun katıldığı festivalin gala gecesinde, daha önce yapılan değerlendirmelerde en iyi performansı gösteren 16 gurup sahne aldıktan sonra, Başkan Muhammet Ünlü tarafından guruplara ödül ve başarı belgeleri verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Ünlü, böyle bir festivale ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, gelecek yıl festivalin daha fazla ülke ve daha fazla katılımcıyla yapılacağını söyledi.

27 – 30 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleşen “Armutalan Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali” ödül töreni ve gala gecesiyle sona erdi. Türk ve Rus çocuklardan oluşan toplam 20 gurubun katıldığı festivalde, en iyi performans gösteren 16 gurup gala gecesi gösterilerini sundu. Yaklaşık olarak 1000 izleyicinin olduğu gecede, gösterilerden sonra guruplara, eğitmenlere ve çocuklara plaketleri ve ödülleri Başkan Muhammet Ünlü tarafından dağıtıldı.

Gala gecesi Festival Direktörü Tatyana Çurilova bir konuşma yaparak bütün katılımcılara teşekkür edip, “Misafirperverliğiniz ve profesyonel festival gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tüm katılımcıları başarılı ve renkli gösteriler yaptıkları için kutluyorum ve gelecek senelerde görüşmek umuduyla bugün festivalimizi kapatıyoruz.” dedi

Daha sonra Armutalan’a konuk olarak gelen Rusya Klimovsk Belediye temsilcisi Oleg Bolotov yaptığı konuşmada, bu festivali yapma imkânı verildiği için teşekkür ederek, “Değerli festival katılımcıları, misafirler ve Armutalan Halkı, bu gün bizi bir araya getiren “Yıldızlara Yolculuk Festivalinin” kapatıyoruz. Festival boyunca yanan yıldızlarımız Armutalan’ı aydınlattı. Hepsini kutluyorum. Temennim bu festivalin gelecek senelerde devam etmesi” dedi.

Son olarak ta Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “Dünyanın farklı köşelerinden gelerek Armutalan’da çiçek açan sevgili çocuklar, Armutalan belediyemizce desteklenen Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivaline hepiniz hoş geldiniz. Sizleri Armutalan’da görmek, Armutalan’da ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor. Ayrıca bu festivalin Armutalan’da gerçekleştirilmesi bizlere onur veriyor. Festivali Beldemizde gerçekleştiren Tatyana Hanım ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu tür festivallerle Armutalan’ı tüm ulus çocuklarının buluştuğu, kaynaştığı, dostluk ve arkadaşlığın pekiştiği bir belde haline getireceğiz. Bu festivale katkı veren tüm kurum, kuruluş ve kişilere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Bu konuşmalardan sonra katılımcı guruplara, yöneticilere ve çocuklara belgeleri ve hediyeleri dağıtıldı.

YILDIZLARA YOLCULUK MUHTEŞEM GALAYLA SON BULDU
YILDIZLARA YOLCULUK MUHTEŞEM GALAYLA SON BULDU
YILDIZLARA YOLCULUK MUHTEŞEM GALAYLA SON BULDU
YILDIZLARA YOLCULUK MUHTEŞEM GALAYLA SON BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 12:44:05
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 12:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?