18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Zincir Davut Dogurga'da

SKAL MARMARİS’TE ZİNCİR DAVUT DOGURGA’DA

Marmaris Skal International’de zincir değişim töreni gerçekleştirildi.

Grand Azur Otel’de düzenlenen törenine Skal Marmaris üyeleri, milli komite ve onur üyeleri, İzmir, Bodrum ve Fethiye bölge başkanları katıldı. Zincir değişim töreninde 2008-2010 dönem başkanı Erol Turanlıoğlu başkanlık kolyesini turizmci Davut Dogurga’ya devretti.

Bünyesinde seyahat ve turizm sektörünün yönetici ve üst düzey yetkililerini bulunduran Skal International Marmaris’te zincir değişimi gerçekleşti. Ulusal Komite Başkanı Kamer Radoplu’nun önderliğinde gerçekleşen değişimde konuşma yapan 2008 – 2010 Dönem Başkanı Erol Turhanlıoğlu, “Skal ruhunu anlamak ve anlatmak için kilometre yapmak lazım. Aktivitelere katılımda bulunmak lazım. 2 yıllık dönemde ana bu şansı verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

2010-2012 dönemi için başkanlık görevini devralan Davut Dogurga, faaliyet programında yer alan çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Ocak ayında yaptığımız 8. Olağan Genel Kurul sonrasında beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Skal bir kardeşlik kulübüdür. Birlikte bölgemiz ve ülke turizmi adına güzel çalışmalar yaparak teslim aldığımız yerden daha iyilere götürme çabasında olacağız” şeklinde konuştu.

Zincir değişim töreninin ardından piyango düzenlendi ve elde edilen gelirin üniversitede okuyan gençlere yardım için kullanılacağı belirtildi.

SKAL MARMARİS’TE ZİNCİR DAVUT DOGURGA’DA
SKAL MARMARİS’TE ZİNCİR DAVUT DOGURGA’DA
SKAL MARMARİS’TE ZİNCİR DAVUT DOGURGA’DA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 13:18:01
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 18:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?