18
Mayıs
2024
Cumartesi
ULA - MUĞLA
ULA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yücelen Hotel

 

Standart odalar 2 ve 3 kişiliktir. Tesisin hemen hemen tüm konaklarinda farkli plan, konum ve dekorasyonlara sahip toplam 97 adet standart oda bulunmaktadir.
Donanım olarak televizyon, telefon, minibar, klima, fön makinası, kasa bulunmakla beraber odalar balkonludur. 
Suit
6 adet suit bulunmaktadır. Suitler çift kişilik bir yatak odası ve genel kullanıma açık oturma grubu bulunan salondan oluşmaktadır. Suitler Gökova Konağı ve Kerme Konağı'nda bulunmaktadır.
Donanım olarak televizyon, telefon, minibar, klima, fön makinası, kasa bulunmakla beraber odalar balkonludur. 
AKTİVİTELER
Akyaka/Gökova doğası ve coğrafi konumuyla çok çeşitli doğa sporunu bir oyun parkı atmosferinde konuklarına sunmaktadır. Birçok aktivitenin otelimizin içinden başlayıp bitmesi konuklarımıza tatillerinde kendilerine daha çok zaman ayırmasını sağlamaktadır.



Gökova Rüzgar Sports'un deneyimli eğitmenleri ve kaliteli malzemeleriyle tüm aktiviteler sandığınızdan daha eğlenceli olacak.



Seakayakla tarihi kıyılarda dolaşabilir, Gökova'nın meşhur tatlısu azmaklarını keşfederken koruma altındaki vahşi hayatı gözlemleyebilirsiniz.
Yürüyerek veya bisikletle Ege kültürüne kısa gezilere çıkabilirsiniz.



Otelinizin hemen yanıbaşınnda 3 km'lik kumsalı, sığ denizi, kesintisiz rüzgarıyla Gökova/Akyaka kiteboard öğrenmek ve yapmak isteyenlere Türkiye'deki en iyi şartları sunmaktadır.

Sizi Yücelen Otel'in rahat ve güzel ortamında deneyimlerimizi paylaşmaya davet ediyoruz. Gökova'ya gelin ve windsurf, kiteboard, seakayak, kaya tırmanışı kurslarımızdan birine katılın.

Sakar geçidi Eylül ve Ekim aylarında yamaç paraşütü meraklılarını toplamaktadır.



Bunların dışında çim sahamızda top oynayabilir, tenis kortumuzdan faydalanabilir ya da park içindeki basketbol sahalarında ter atabilirsiniz. Park içinde yer alan toplam 4 km orman yolu da yürüyüş sevenler manzarasıyla keyifli bir rota.


Günübirlik katılabileceğiniz aktiviteler

Gökova köylerine bisiklet turu
Sakar geçidinden Gökova'ya bisikletle iniş
Köyceğiz Gölü-Dalyan bisiklet turu

Toparlar Kanyo'nu geçişi

Dalaman Çayı'nda rafting

Sedir Adası-Akyaka seakayak turu
Gökova azmakları seakayak turu

Bu turların kombinasyonuyla oluşturulmuş aktivite haftalarına da katılabilirsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :Akyaka Beldesi Gökova / Ula / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48650
Telefon :+90 (252) 243 51 08
Faks :+90 (252) 243 54 35
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.