19
Mayıs
2024
Pazar
ULA - MUĞLA
ULA

Muğla-Ula, 19 Mayıs'ı Dünya Güzelleri ile kutladı

Dünya Turizm Güzellik Yarışması için Muğla’ya gelen 22 ülkenin güzeli, Muğla’nın Ula İlçesi’ndeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’na katıldı.

Ula Stadı’ndaki 19 Mayıs kutlamalarına katılan güzeller, Ulalı vatandaşların alkışları arasında Ula Kaymakamı Osman Arslan Canbaba ve Belediye Başkanı Ümit Karaaslan tarafından karşılandı.

Çeşitli hediyeler verilen 22 ülke güzeli, bando eşliğinde resmi geçit törenine katılarak vatandaşları selamladı. Yunanlı güzel Anastasia Christakis, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan’ı önümüzdeki aylarda yapılacak Atina Olimpiyatları’na davet ederek, kendisine olimpiyat rozeti taktı.

19 Mayıs kutlamalarından sonra güzeller, Özel Yücelen Hastanesi’nde hastaları ziyaret etti. Hastanede yeni doğum yapan bir aileyi ziyaret eden güzellerden Kenyalı güzel Vivien Maina ve Fas güzeli Mirjam Qulad Cimghar, yeni dünyaya gelen bir bebeği uzun süre sevdiler. Güzeller daha sonra beyin damarları tıkanan Muğla Şah TV sahibi Süleyman Şah Gökcan’ı ziyaret ettiler. Romanya güzeli Alena Elena Gavrslovi ve Moldovya güzeli Iqna Ruxandra Popa hastanede tansiyonunu ölçtürdü.

MUĞLA-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2004 Çarşamba 17:20:27
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 11:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?