5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Başkan, mahlalle toplantılarına başladı

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, her hafta geleneksel hale getirmeyi planladığı mahalle toplantılarının ilkini mahalle sakinleriyle biraraya gelerek gerçekleştirdi. 

Bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve halktan gelen sorunların yanıtlanması için mahalle sakinleriyle Mehmet Akif Ersoy semt pazarında biraraya gelen Başkan Apaydın, Elmalıdere, Sarayaltı ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde oturan halkın sorunları dinlemek üzere mahalle toplantısı yaptı. İlk 3 yıl içinde yapılan hizmetleri, geliştirilen projeleri ve devam etmekte olan çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Apaydın, "Göreve ilk başladığımızda halkın öncelikli sorunlarını tespit ettik ve halkımızın öncelikli sorununun yol olduğunu gördük. Mahallenizde bulunan 43 sokağın 35'inde asfaltlama yapıldı. Geriye kalan 8 sokakta da en kısa sürede çalışmalar başlayacaktır" dedi. 

Alt yapı çalışmalarında rekor kırdıklarını söyleyen Başkan Apaydın, bugüne kadar kanalizasyon çalışmalarının yüzde 72'sinin tamamlandığını belirtti. 

Pek çok semtte yeni park ve bahçeler yapıldığını ifade eden Başkan Apaydın, "Dokuzsele deresi üstünde yaptığımız düzenleme çalışmalarını Ankara-İzmir asfaltı üzerinde de yapacağız. Atatürk Kültür Parkı projesinin kamulaştırma çalışmalarında son noktaya yaklaşıyoruz. Proje tamamlandığında Uşak kendine yakışır bir parka kavuşacak" şeklinde konuştu. 

Göreve başladıkları günden beri yapılan icraatlara bakıldığında yoğun bir çalışma içinde olduklarının görüleceğini söyleyen Apaydın, "Biz çalışmak için geldik. Uşak'ın yaşanılır bir kent olması en büyük arzumuz. Bundan sonra da son hızımızla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Başkan Apaydın, daha hızlı ve kaliteli hizmet için araç parkına çok sayıda yeni ilaveler yaptıklarını, göreve başladıkları günden beri yapılan icraatlara bakıldığında arıtma tesisi, itfaiye binası, yeni balık pazarı, üstgeçit, semt pazarları, park ve bahçeler, yol yapım çalışmalarıyla gerçekleştirilen çalışmalarla yoğun bir faaliyet içinde olduklarının görüleceğini söyledi. Apaydın, "Uşak'ın yaşanılır bir kent olması en büyük arzumuz. Devam eden katlı otopark ve iş merkezi, yeni mezarlık alanı, katı atık depolama alanı gibi büyük projelerde bundan sonra da nasıl bir tempoyla çalıştığımızı gösterecek işlerden bazılarıdır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2006 Perşembe 16:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet ertaş IP: 85.96.138.xxx Tarih : 28.07.2006 20:00:35
Vatandaş konuştuğu başkan dinlediği sürece harika bir uygulama. Tabi sözlerin havayı dövmediği ve başkanın az konuştuğu sürece...