5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Belediye'den motivasyon yolculuğu

Uşak Belediyesi, Uşak-İstanbul arasında 22 Mayıs'ta başlayan uçak seferlerine destek olmak ve personelini motive etmek amacıyla 30 çalışanını uçakla İstanbul'a gönderdi. 

Atatürk Hava Limanı'ndaki dün çıkan yangın nedeniyle uçak, Uşak Havaalanı'na gecikmeli olarak inerken ilk kez uçağa binen belediye personeli heyecanlı anlar yaşadı. İstanbul gezisine belediye personelinin yanı sıra, basın mensupları ve il genel meclisi üyeleri de katılırken; geziye katılan grubun bugünü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Florya'daki misafirhanede geçirdikten sonra Uşak'a döneceği bildirildi. 

Gezinin bir gün süreceğini söyleyen Uşak Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Özkan Çiftçi, "Hem belediye personelimizi uçakla tanıştırmak, motive etmek hem de 22 Mayıs'ta Uşak-İstanbul arasında başlayan uçak seferlerine destek olmak amacıyla böyle bir gezi düzenledik. Bu geziler farklı aralıklarla ve farklı personelimizle devam edecek. 8-9 saat süren İstanbul yolculuğunun 45 dakikaya inmesi, Uşak ve Uşak sanayicisi için büyük fırsat.

Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Biz de belediye olarak bunun bilincindeyiz. Aldığımız ve bundan sonra alacağımız kombine biletlerle Uşak-İstanbul arasındaki uçak seferlerine desteğimiz devam edecek" dedi. 

Öncelikle daire müdürlerinden başlayarak tüm personeli uçağa bindireceklerini dile getiren Çiftçi, "Belediye içinde daire müdürlerimiz ve personelimizle başlayan bu gezilerimiz daha sonra da devam edecek. Bu geziyle aynı zamanda personelimiz arasındaki kaynaşmayı da artırmayı planlıyoruz. 

Bu geziye başkanımız ve eşi de katılacaktı fakat son anda değişen program nedeniyle başkanımız katılamadı. Bundan sonraki düzenleyeceğimiz gezilere katılacaktır" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2006 Perşembe 18:20:40
Güncelleme :25 Mayıs 2006 Perşembe 18:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökhan Keresteci IP: 88.224.65.xxx Tarih : 25.05.2006 20:52:56
Belediyemizin personelini uçakla tanıştırması güzel bir şey belki de...ama bunun halktan toplanan vergilerle ve bir belediye tarafından yapılması sorgulanmalıdır...