5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Doğalgaz aboneliğinde taksitli dönem

Uşak Doğalgaz A.Ş. (UDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Doğu, doğalgaz aboneliği için vatandaşa taksit kolaylığı sağladıklarını söyledi. 

Uşak'ta geçtiğimiz yıl kullanılmaya başlanan doğalgazda abone sayısı istenilen seviyeye ulaşmayınca, 5 taksitli kampanya başlatıldı. Düzenlediği basın toplantısında doğalgaza abonelik için başvuran vatandaşlara 30 Temmuz'a kadar 5 taksit yapılabileceğini söyleyen UDAŞ Genel Müdürü Ahmet Doğu, "Uygulamaya geçtiğimiz 1 peşin 4 taksit kampanyasıyla vatandaşlarımızın doğalgaza geçmesini kolaylaştırıyoruz. Geçen yıl yaptığımız çalışmalarla 90 kilometre hat çalışması yaptık. Bu sene de 50 kilometrelik bir hat çalışmamız olacak. Geçen yıl 12 bin konuta doğalgaz hattını ulaştırarak, alt yapısını gerçekleştirdik. Bu senede 8 bin konuta doğalgaz hattını ulaştıracağız. Böylelikle yıl sonuna kadar 20 bin konuta doğalgazı ulaştırmış olacağız" dedi. 

Bu yılki hedeflerinin 10 bin abone olduğunu söyleyen Doğu, "Şu an abone sayımız 2 bin 500. Taksit kampanyası ile yoğunluk başladı" şeklinde konuştu. Doğalgazın kullanılmasıyla beraber Uşak'ta yaşanan hava kirliğinin de azalacağını söyleyen Doğu, "Doğalgaz herkes tarafından kullanılmaya başlanıldığında, Uşaklı rahat bir hava soluyacak. Tek amacımız; sağlıklı bir ortamda yaşamak ve artık zehir solumaktan kurtulmak" diye konuştu. Doğu, Uşak'ta doğalgaz kullanımının diğer illere göre daha ucuz olduğunu da söyledi.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 19:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?