5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Eğitim-Bir Sen'den yöneticilik kursu

Eğitim-Bir Sen Uşak Şubesi, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları "Yöneticiliği Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği" çerçevesinde, eğitim kurumlarına müdür ve müdür yardımcısı olarak atanacak personelin belirlenmesi amacıyla yapılacak sınavlara hazırlık kursu başlattı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Okulu Müfettişi Ali Koçak ve 5 idareci tarafından dönüşümlü olarak verilecek eğitimlere, yaklaşık 950 sendika üyesi 'gruplar halinde' katılacak. Eğitim-Bir Sen Uşak Şube Başkanı Sezai Yılmaz, yöneticilik sınavlarına hazırlık kursuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eğitim kurumlarına müdür ve müdür yardımcısı olarak atanacak personelin belirlenmesi amacıyla müdür yardımcılığı seçme sınavıyla müdürlük için düzey belirleme sınavı 30 Haziran günü yapılacak.

Yönetici adayı üyelerimizi bu sınavlara en iyi şekilde hazırlayabilmek ve sınava girmeyen ancak kendini geliştirmek isteyen üyelerimize yardımcı olabilmek için bu kursu düzenledik. Kurs esnasında Türkçe dilbilgisi ve yazışma ile ilgili kurallar, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi, ulusal güvenlik, T.C Anayasası-genel esaslar ve devletin temel organları ile temel mevzuat konularında üyelerimiz bilinçlendirilecektir" dedi.
Uşak Öğretmenevi toplantı salonunda önceki gün başlayan kurslar, 1 ay devam edecek.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 14:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?