5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

En güzel aktivite

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen '2005-2006 eğitim öğretim yılı Türk Halk Müziği Koro ve Solo' yarışmaları sonuçlandı.
Uşak Belediyesi Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen ve 2 gün süren Türk Halk Müziği Koro ve Solo' yarışmaları tamamlandı. İl genelindeki yaygın eğitim kurumları arasında yapılan solo Türk Halk Müziği yarışmasında finale kalan Eşme Halk Eğitim Merkezi, Uşak Halk Eğitim Merkezi ve Banaz Halk Eğitim Merkezi birincilik için yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda birinciliği Uşak Halk Eğitim Merkezi kazanırken, Banaz Halk Eğitim Merkezi 2. oldu. Ortaöğretim kurumları arasında gerçekleştirilen koro yarışmasına ise 6 okul finalde birincilik için yarıştı. Yarışmada Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 1., Uşak Anadolu Lisesi 2., Şehit Abdulkadir Klavuz Anadolu Öğretmen Lisesi ise 3. oldu. Yarışma sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, dereceye giren öğrencilere birer plaket verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Düzgün, öğrencilerin sosyal alanlarda da kendilerine geliştirmesi için yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Düzgün, "Öğrencilerimizi düzenlediğimiz spor, kültürel ve sosyal faaliyetlerle geleceğe hazırlamak istiyoruz. Amacımız sadece sınıflarda ders vermek değil. Okul dışında da bu gibi faaliyetlerle okumayı ve okulu sevdirip geleceğe hazırlamaktır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2006 Cumartesi 16:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?