5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Ev tekstili için yeni bir alışveriş merkezi

Uşak'ta, Seslim Battaniyeleri ile Ladantela ortaklaşa ev tekstil mağazası açtı. Seslim-Ladantela ev tekstil mağazası genel koordinatörü Hakan Akmaz, hedeflerinin yılda 2 mağaza açmak olduğunu söyledi.
Hindistan el sanatları ürünleriyle Uşak'ta üretilen tekstil ürünlerinin birarada yer alacağı mağazanın açılışını, Uşak Valisi Kayhan Kavas ile AK Parti Milletvekili Alim Tunç gerçekleştirdi. Tüm ev tekstil ürünlerinin birarada müşterilerin beğenisine sunulacak olan mağazanın uzun bir Ar-Ge çalışması yapılarak oluşturulduğu bildirildi. Seslim-Ladantela ev tekstil mağazası genel koordinatörü Hakan Akmaz açılışta yaptığı konuşmada, "Hedefimiz, diğer illerde yılda 2 mağaza açmaktır. Mağazamız pek çok Ar-Ge çalışması yapılarak oluşturulmuştur. Evinizde ev tekstili konusunda ihtiyacınız olan tüm ürünleri mağazamızda bulma imkanına sahipsiniz. Ayrıca Seslim & Ladantela Ev Tekstil Mağazası kaliteyi ucuza ve üstün hizmet anlayışıyla sunmaktadır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti de en üst düzeye çıkarılmıştır" dedi.
Milletvekili Tunç ise kentin üç ana sektörde sürekli olarak geliştiğini belirterek, "Uşak, ekonomik krizden sonra hızlı bir gelişme sürecine girdi. Özellikle tekstil, deri ve seramik sektörümüz her geçen gün büyümektedir. İlimizde üretilen tekstil ürünlerinin ulusal ve uluslararası alanlarda uygun bir şekilde tanıtılacak olması bizi sevindirmiştir" şeklinde konuştu.
Açılış sonrası Vali Kayhan Kavas ve Uşak Milletvekili Alim Tunç, mağazayı gezerek satışa sunulan ürünleri inceledi.
.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2006 Cumartesi 22:20:44
Güncelleme :25 Mart 2006 Cumartesi 22:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?