5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Komutan'dan gazetecilere ziyaret

Uşak Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ruhi Candan, Uşak Gazeteciler Cemiyeti'ne iade-i ziyarette bulundu. 

Yaklaşık 3 aydır Uşak'ta görev yapan ve kısa sürede şehre adapte olduğunu ifade eden Albay Ruhi Candan, "İlk geldiğim günden itibaren Uşaklı oldum. Görev yaptığım her yerde buna dikkat ederim. Şehrimizde büyük bir asayiş sorunu yok. Hedefimiz vatandaşlarımızı yaptığımız görevle yardımcı olarak can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Uşak'ta bizim en büyük sıkıntımız hayvan hırsızlıkları ve trafik kazalarıdır. Bunun dışında büyükşehirlerde doğu illerinde sık rastlanan yasa dışı faaliyetler ve terör olayları yok. Bu da bizim vatandaşlarla daha yakın diyalog kurmamızda etkili oluyor" dedi. 

Uşak basınından gerekli yardımı ve kolaylığı gördüklerini de söyleyen Albay Candan, "Gazeteciler ile çok iyi diyaloglar kurduk. Kolluk kuvveti olarak yerel ve ulusal basına önem verdimiz gerektiğini düşünüyorum. Sonuç itibari ile aynı mesai saatleri içerisinde aynı amaca hizmet eden benzer bir görev yapıyoruz. Basın mensupları da bizler gibi geceli gündüzlü bir kamu hizmeti yürütüyorlar. Onları kendimizden ayrı tutamayız. Bir çok olayda omuz omuza çalışıp birbirimize yardımcı oluyoruz. Bundan sonrada basınla birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Uşak Jandarma Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Albay Ruhi Candan'ın kendilerine yaptığı ziyaretten çok memnun olduklarını belirten Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz ise "Biz basın mensuplarına verdikleri önem ve gösterdikleri iyi niyetli tutum için Garnizon Komutanımız Albay Ruhi Candan'a teşekkür ediyoruz. Uşak'ta görev yapmaya başladıkları tarihten itibaren çizdikleri dostane ve cana yakın tavırları ile tüm meslektaşlarımız ve üyelerimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Biz hem birer gazeteci hem de Uşak Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman kendilerine destek vereceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 16:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?