5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Kurtuluş Kupası Turnuvası sona erdi

Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 84. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Uşak Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. 

Turnuvada, Uşak Emniyet Müdürlüğü şampiyon olurken, organizasyonu üstlenen basın mensuplarının oluşturduğu takımın toplam 3 maçta 53 gol yemesi dikkat çekti. 

Uşak Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla Gazeteciler Cemiyeti'nin organize ettiği Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Taktik halı sahada düzenlenen ve Vali Kayhan Kavas'ın başlama vuruşuyla başlayan turnuvada Uşak Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu. Toplam 8 takımın katıldığı turnuvada ikinciliği Banaz Devlet Hastanesi, üçüncülüğü ise Uşak Belediyesi kazandı. İlk üçe giren takımların ödüllerini Uşak Valisi Kayhan Kavas, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz verdi. 

Vali Kayhan Kavas, dostluk ve dayanışmayı hedefleyen böyle bir turnuvayı düzenleyen basın mensuplarını tebrik ederken, organizasyona katılan tüm takımlara teşekkür belgesi verdi. 

Bu arada, turnuvanın organizasyonunu üstlenen Uşaklı basın mensupları, ilginç bir rekora da imza attı. Banaz Devlet Hastanesi, Sivaslı Sağlık Grup Başkanlığı ve Uşak Tabipler Odası'nın bulunduğu grupta mücadele eden gazeteciler 3 maçta toplam 53 gol yedi. Oynadığı her maçta rakiplerinden fark yiyen gazeteciler turnuvada sadece 15 gol atabildi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 15:18:33
Güncelleme :23 Eylül 2006 Cumartesi 22:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail tunçer IP: 85.107.30.xxx Tarih : 14.09.2006 00:39:45
ilk başında emniyet müdürlügüne tebrik ederim gerçekten memleketimizde böyle turnuvalar düzenleniyor tamam onu anladıkda neden küğçük çocuklarımıza turnuvalar yaptırılmıyor uşakta geç çocuklarımıza turnuvalar yaptıralımki çocuklarımız yıldız bir oyuncu olsun onlar desinki uşaktanda yıldız çıkıyor şu memlekete fatih terimi getirsek 1000 tane gencimizi alır amilli devet eder sayın müdürüm lütfen gençlerimiz çürümesin lütfen.