5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Lübnan için yardım kampanyası

İsrail'in Lübnan'a insanlık dışı saldırıları nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar için Uşak Belediyesi ve Türk Kızılay'ı ortaklaşa yardım kampanyası başlattı. 10 gün sürecek olan kampanyada battaniye, çocuk bezi ve para yardımı toplanacak. 

Uşak Belediyesi önünde açılan stantta yürütülen kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, "Buradaki amacımız İsrail saldırılarına maruz kalan Lübnanlı ve Filistinli savaş mağdurlarını yardım etmektir. Uşaklı halkımız, belediye önünde açtığımız yardım toplama standına para, çocuk bezi ve battaniye yardımında bulunabilir. Bizler Uşaklı halkımızın bu konuda duyarlı ve hassas davranacaklarını düşünüyoruz" dedi. 

Her türlü felakette olduğu gibi Uşaklılar'ın insanlık dışı yaşanan savaş sırasında mağdur kalanlara da yardımlarını esirgemeyeceğinden umutlu olduğunu belirten Başkan Apaydın, nakdi yardımlar için bankalarda açılan 2868 No'lu hesabın kullanılabileceğini, battaniye ve çocuk bezi yardımlarının da belediye önünde açılan yardım toplama merkezine teslim edilebileceğini sözlerine ekledi.
Kampanyanın 14 Ağustos ile 24 Ağustos tarihleri arasında devam edeceği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2006 Salı 14:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?