5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

MHP Teşkilatı'ndan kaynaşma kahvaltısı

Milliyetçi Hareket Partisi  Uşak İl Yönetimi, yerel basınla kaynaşma kahvaltısı düzenleyerek seçime hazır oldukları sinyalini verdi. 

Otel Şahlan'da düzenlenen kahvaltıya MHP Uşak İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, MHP Uşak eski Milletvekilli Armağan Yılmaz ile Uşak'ta görev yapan görsel ve yazılı medya mensupları katıldı. Kahvaltıdan önce MHP İl Basın Sözcüsü Nurettin Sağcan, basın mensuplarına kahvaltıya katıldıkları için teşekkür ederek, bundan sonra daha çok biraraya gelmek istediklerini belirtti. MHP İl Başkanı İbrahim Cevher ise Teşkilat olarak daha önce basınla ilişkilerin istedikleri düzeyde olmadığını belirterek, "Bundan sonra teşkilat olarak Uşak'ta görev yapan basın mensuplarımızı yanımızda daha sık görmek istiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde iktidara talibiz. İster erken seçim olsun isterse normal takvimde biz her koşulda seçime hazırız. Bu konuda bir komisyon oluşturduk ve çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz" dedi. 

MHP Uşak eski Milletvekili Armağan Yılmaz ise, "AK Parti iktidarının tek başına hükümet olasına rağmen ülkeyi çok kötü yönettiği tüm çıplaklığıyla ortadadır. İç ve dış borçlanmada, işsizlikteki artışta Cumhuriyet tarihi rekoru kırdılar. AK Parti'nin yaptığı tahribatı düzeltmek için AK Parti kadar güçlü olmak gerekir. Bu kötü gidişe dur demenin yollarını arıyoruz. Irak'taki kırmızı çizgiler yeşile döndü. Hükümet, Kuzey Irak'ta bir Kürt devleti kurulmasına yeşil ışık yaktı. Bu tür duyarsızlıklar ve verilen taahhütler Türk milletinin aleyhine gelişiyor. Son zamanlarda yaşanan sıkıntılar ve siyasi gelişmeler böyle devam ederse Kasım ayında seçim olabilir" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 16:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?