5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

MHP'den SMMMO yönetimine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Yönetimi, geçen genel kurulda seçimi kazanarak güven tazeleyen Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetimi'ni ziyaret etti. Danıştay 2. Dairesi üyelerine yapılan saldırı sonrası ülkede gerginliğin arttığını söyleyen MHP Uşak İl Başkanı İbrahim Cevher, herkesin sağduyulu olması gerektiğini söyledi. 

SMMMO Yönetimi'ni tebrik eden MHP İl Başkanı İbrahim Cevher, siyasi partiler olarak Danıştay 2. Dairesi üyelerine yapılan saldırı sonrası toplantı yaparak ortak görüş oluşturduklarını söyledi. Saldırı sonrası ülkedeki birlik ve beraberliğin zarar gördüğünü ve gerginliğin tırmandığını ifade eden Cevher, "Danıştay 2. Dairesi'ne yapılan menfur saldırıyı hepimiz kınıyoruz. Bu saldırı herhangi bir siyasi partiye mal edilemez. Yapılan saldırı; ülkenin huzur, birlik ve beraberliğine yönelik bir eylemdir. Saldırıyla birlikte gerginlik yükseldi. Gerginliği daha fazla tırmandırmamak adına, hepimiz sağduyulu ve ülke çıkarlarını gözeten tutum sergilemeliyiz. Uşak'taki tüm siyasi partiler olarak saldırıdan sonra bir araya geldik ve ortak duruş sergiledik. Bundan sonra da bu tip olaylara karşı birlikte hareket etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Uşak SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu ise, bu tip saldırıların ve kaos ortamının dışarıdaki ve içerideki hainleri cesaretlendirdiğini ifade ederek, toplumun tüm kesimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 12:27:40
Güncelleme :24 Mayıs 2006 Çarşamba 12:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?