5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Sosyal market açıldı

Uşak'ın Sivaslı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Fonu, ilçede maddi durumu olmayan ailelere yardım yapmak amacıyla market oluşturdu.
Sivaslı Kaymakamı Sedat Yıldırım, yaptığı açıklamada yardıma muhtaç vatandaşların marketten ücretsiz alışveriş yapabileceklerini söyledi. Sivaslı Kaymakamlığı tarafından sosyal marketin yardım amaçlı kurulduğunu belirten Yıldırım, "Biz bu marketi yoksul vatandaşlarımıza yardım için kurduk. Markette, giysi, kuru gıda, inşaat malzemesi gibi her türlü ihtiyacı karşılayabilecek ürün bulunuyor. Bu tür çalışmalar toplumsal dayanışmayı sağlamak için önemli çalışmalardır. Ayrıca hayırsever vatandaşlarımızdan da markete destek vermelerini bekliyoruz" dedi. 

Marketin sürekli açık tutulduğunu dile getiren Yıldırım, "Vatandaşlarımız her zaman markete gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Şu ana kadar bin 50 vatandaşa giysi ve yiyecek yardımında bulunduk. Temennimiz, yardıma muhtaç vatandaşların sayısının azalmasıdır ama asli görevimiz zor durumdaki vatandaşlara yardım etmektir. Bu nedenle vatandaşlarımız, her türlü konuda başta ben olmak üzere tüm kaymakamlık personeline gelebilir. Biz Sivaslı'da birlik ve beraberlik içersinde çalışmayı sağladık. İnsanlara yardım etmekte bu birlikteliğin en önemli çalışmasıdır" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 13:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEZAİ ŞAHİN IP: 212.175.132.xxx Tarih : 29.11.2006 18:19:28
sn kaymakamım sosyal yardımlaşma fonundan başlattıgınız maddı durumu olmayan vatandşlarımıza yardım icin olustugunuz market olayını ankarada yaşayan bir uşaklı olarak tebrik ediyorum ve calışmalarınızın devamını diliyorum sevgi saygılarımla