5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Uçuşlara yaz saati uygulaması geliyor

Atlasjet'in Uşak-İstanbul ve İstanbul-Uşak uçuşlarında 28 Haziran'dan itibaren yaz saati uygulamasına geçileceği bildirildi. 

22 Mayıs'ta Uşak'ta seferlerine başlayan uçak seferlerini değerlendiren ve yaz saati uygulamasıyla ilgili bilgi veren Atlasjet Uşak Temsilcisi Barış Battal, geride kalan 15 seferde doluluk oranlarının yüzde 71 seviyelerine yükseldiğini söyledi. Atlasjet'in 28 Haziran'dan itibaren yaz saati uygulamasına başladığını belirten Battal, "Daha Önce İstanbul'dan Uşak'a saat 18.00'de havalanan uçağımız, yaz saati uygulaması nedeniyle İstanbul'dan 19.10'da havalanacak. Uşak'tan İstanbul'a 19.40'da havalanan uçağımız ise 20.50'de İstanbul'a uçacak" dedi. Günlerde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade eden Battal, "Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün aynı şekilde devam edecek" diye konuştu. 

Şimdiye kadar 15 uçuş gerçekleştirdiklerini söyleyen Battal, "Uçağımızın ilk zamanlardaki doluluk oranı yüzde 40'dı. Şu andaki doluluk oranımız ise yüzde 71 seviyelerinde. Yaz sezonu uygulamasıyla da bu seviyelerde artış olacağını tahmin ediyoruz" şeklinde konuştu.
Esnaftan pazar günleri sabah saatlerinde İstanbul'a uçak talep ettiklerini belirten Battal, "Atlasjet Yönetim Kurulu, dericilerin yapmış olduğu talebi değerlendirmeye aldıklarını söylediler" dedi. 

Bugüne kadar 1919 yolcu taşıdıklarını kaydeden Battal, "İstanbul'dan Uşak'a şimdiye kadarki uçuşlarda toplam 873 kişi geldi ve Uşak'tan İstanbul'a 1046 kişi gitti. Uşak-İstanbul gidiş için tercih edildi" açıklamasında bulundu.
.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2006 Çarşamba 18:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?