5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Uşak Protokolü iftarda buluştu

Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, verdiği iftar yemeğiyle Vali Kayhan Kavas, protokol üyeleri ve işadamlarını ağırladı. 

Polisevinde verilen iftar yemeğine, Vali Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Milletvekili Ahmet Çağlayan'ın yanı sıra diğer protokol üyeleri ile ilçe kaymakamları, işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensupları katıldı. İftar organizasyonlarını geleneksel hale getirip her yıl kentin ileri gelenleriyle bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirten Şahin, emniyet olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 

Uşak'ta halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla emniyet teşkilatının özverili bir şekilde çalıştığını ve son zamanlarda yaptıkları seri operasyonlarla çok sayıda hırsızlık, silah kaçakçılığı, kaçak sigara ve alkol ile faili meçhul olayları aydınlattıklarını ifade eden Şahin, okullarda öğrencilerin güvenli bir şekilde derslerine girip çıkmaları için de ciddi önlem aldıklarını söyledi. Şahin, halkın huzur ve güvenliği için alınan polisiye tedbirlerin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini de sözlerine ekleyerek, işadamları ve protokol üyelerinden çevrelerinde gördükleri olumsuzluklara karşı duyarlı ve kendilerine yardımcı olmalarını istedi. 

İftar organizasyonunda ayrıca Vali Kavas, son kararnameyle tayini çıkan ve ay başından itibaren Uşak'tan ayrılacak olan Karahallı Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu ile Ulubey Kaymakamı Şenol Esmer'e başarılı çalışmalarından dolayı takdirname verdi. Her iki ilçe kaymakamı da Uşak'ta görev yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 13:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?