5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Uşak Yolları'nda asfaltlama çalışması

Uşak Belediyesi, 2006 asfalt sezonunu açmasının ardından Mayıs ayı itibariyle asfalt yol çalışmalarına hız verdi. 

Yol yapım çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini ve bunun için hızlı bir şekilde asfalt yol yapmaya devam ettiklerini belirten Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, "Mehmet Akif Ersoy, Sarayaltı, Fevzi Çakmak ve Fatih Mahalleleri'nde asfalt yol yapım çalışmalarımız hızla sürüyor. 

Servis yolu, sokak, cadde ve ana arterler bağlantı yolarında başlattığımız çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde yenilerini de ekleyeceğiz. Uşak Belediyesi olarak çok kaliteli bir asfalt üretimi ve yol yapıyoruz. Ancak şu anki asfalt üretimimiz yeterli miktarda değil. 
Yeni asfalt üretimi tesisimizin inşaatı Karma Organize Sanayi Bölgesi karşısında sürüyor. 1 ay sonra burayı hizmete açacağız. 

Yaklaşık 100 kilometre asfalt yol yapmayı hedefliyoruz. Bu rakamlar önümüzdeki yıllarda da artacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 13:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümran aydın IP: 88.240.166.xxx Tarih : 26.05.2006 18:25:09
uşaktan yıllardır sadece göze görünen yerler belediye başkanının ahbabı olan kişilerin oturdugu yerler asfatlama yapılıyor cocuklugumdan orta yaşa kadar atatürk mahallesi gümüş sokakta oturmaktayım 20,30 senedir tozdan camurdan bıktık artık şehir demeye bin şahit lazım her yaz bu sene yapılırmıki diye umutla bekliyoruz saglıklı yaşamak için soruyorum size nezamana kadar yollarımızın yapılmasını beklememiz lazım.