5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Uşaklı polise Devlet Övünç Madalyası

Uşak'ın Eşme İlçesi'nde görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu görev malulü olarak emekli olan polis memuru Süleyman Karagöz'e, Devlet Övünç Madalyası verildi. 

19 Eylül Gaziler Günü törenlerinde Anma Programı çerçevesinde düzenlenen çelenk koyma töreni sırasında devlet övünç madalyasını alan polis görev malülü emekli polis memuru Süleyman Karagöz, bu madalyaya layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyledi.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Vali Vekili Haldun Aksalman, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Ruhi Candan ve İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin katıldı. 

Anıta çelenk konulmasının ardından Vali Vekili Aksalman tarafından Devlet Övünç Madalyası takılan alan emekli polis memuru Süleyman Karagöz, bu madalyaya layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyledi. Görev malulü olarak emekli olan Süleyman Karagöz, 2001 yılında Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğü'nde motorize eskortluk görevi yaparken trafik kazası geçirdiğini belirterek, "Kaza sonucunda ameliyat oldum ve sağ dizime platin protez takıldı. Ardından Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde çalışmaya başladım. Son olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden görev malulü olarak emekli oldum. Devlet Övünç Madalyası'na layık görüldüğüm için mutluyum" dedi. 

Aksalman ise, Devlet Övünç Madalyası'nın herkese verilmediğini, vatan ve millet için üstün hizmet gösteren kişilere verildiğini belirterek, "Süleyman Karagöz, gösterdiği üstün gayret ve başarılardan dolayı Bakanlar Kurulu kararıyla bu madalyayı almaya hak kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 19:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?