5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Vekil'den okula kitap bağışı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Mürşide Ermumcu Anadolu Öğretmen Lisesi'ne kitap bağışında bulundu. 

Milletvekili Mevlüt Coşkuner, bugün Mürşide Ermumcu Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ziyaret etti. 

Buradaki öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Coşkuner, eğitime katkı amacıyla yanında getirdiği tarih kitapları ve ansiklopedileri okul yönetimine teslim etti. 

Kitapların bir kısmını Ankara Ticaret Odası'ndan temin ettiklerini kaydeden Coşkuner, eğitim alanındaki yardımlarının süreceğini söyledi.

 Eğitimin insan hayatındaki önemine değinen Coşkuner, öğrencilere seslenerek, "Vatan sizden görev bekliyor. 

Bu yüzden kendinizi geliştirin. Okuyun, araştırın ve sorgulayıcı olun" dedi. Kendisinin de bir öğretmen olduğunu vurgulayan Coşkuner, "Benim ilk mesleğim öğretmenlik. 

O yüzden eğitime katkı sağlamak öncelikli görevim. Umarım bu kitaplar eğitiminizde size yol gösterir" diye konuştu. 

Mürşide Ermumcu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ramazan Serdar Erkan ise, okul kütüphanesine yaptığı bu yardımdan dolayı Coşkuner'e teşekkür ederek, "Bu kitaplar öğrencilerimizin eğitimine büyük bir ışık tutacak. 

Ülkemizin gelişmesinde okumanın önemi çok büyük. Bu nedenle öğrencilerimizden okumaya gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Okul Aile Birliği Başkanı Şadiye Başdeğirmen de, kütüphanelerinin bazı eksiklikleri olduğunu belirterek, okul adına Milletvekili Coşkuner'e bir teşekkür plaketi takdim etti. 

Coşkuner, daha sonra öğrencilerle okul sıralarında oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 16:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?