5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Milli Eğitim'den kitap kampanyası

Uşak Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, valilik öncülüğünde kitap toplama kampanyası başlattıklarını ve en çok kitap toplayan okula, kitap hediye edeceklerini söyledi.

Valilik koordinasyonunda okullara yönelik 21 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında kitap toplama kampanyası başlattıklarını söyleyen Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, "En fazla kitap toplayan üç okula ödül vereceğiz" dedi. 2006 yılında öğrencilerden sadece genel başarının artırılması değil sosyal ve kültürel alanlarda da başarı beklediklerini ifade eden Recep Düzgün, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak önem verdiğimiz konuların başında Eğitim gelmektedir. Rastlantılara bırakılmayacak kadar ciddi, bilimsel ve sistematik bir organizasyon gerektiren eğitim çalışmalarında öncelik öğretmenlerimizin yürekten, sağduyulu çalışmalarındadır. Sorunlara takılıp kalmadan, hedefe yönelik çalışmalarını yürüten öğretmenlerimizi şimdiden kutluyorum. Her zaman onların yanındayım.

Eğitimin ikinci önemli unsuru da velilerimizdir. Bu yıl onlardan taşın altına ellerini biraz daha çok uzatmalarını bekliyorum. Velilerimizin de kitap okuyarak örencilerimize örnek olmalarını istiyorum. Ulusumuzun ve ülkemizin geleceği açısından eğitimde yapacağımız sıçrama diğer gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Türkiye'yi yeniden kurtarıyormuş gibi bir çaba beklediğimi belirtiyorum. Bu amaçla Valiliğimiz koordinasyonunda 21 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında kitap toplama kampanyası düzenlenmiştir. Söz konusu kampanya başarılı olan üç okulumuza kitap hediye edilmesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecektir. Hayırsever vatandaşlarımız her türlü kitabı, ansiklopediyi en yakın okula teslim ederek bu kampanyaya katılabilirler" dedi.

Kampanya kapsamında en fazla kitap toplayan okula 100, ikinciye 75 ve üçüncüye 50 kitap hediye edilecek.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 15:13:41
Güncelleme :2 Mart 2006 Perşembe 15:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?