5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

UTSO'dan Ramazan yardımı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Uşak Gıda Bankası ve Uşak Aşevi Yardımlaşma Derneği'nce Ramazan ayı boyunca 625 ailenin ihtiyacının giderilmesi için başlattığı çalışmaya 15 bin YTL tutarında gıda yardımı ile katıldı. 

Ramazan ayı nedeniyle ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak için her yıl yardım paketi hazırladıklarını ifade eden UTSO Başkanı İsmail Karaman ve UTSO Meclis Başkanı Halil Ağaoğlu, 625 gıda paketini aşevi ve gıda bankası yetkililerine teslim etti. 

Sosyal adaleti ve dayanışmayı sağlayan bu tür hayır kurumlarının önemini bildiklerini ve ayakta kalması için destek olmaya devam edeceklerini ifade eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman, "Uşak Gıda Bankası'na kentteki bütün kurum, kuruluşların ve yardımseverlerin yardımda bulunmasını ümit ediyorum. Şu anda en az 625 aileye yaptığımız yardımın değeri 15 bin YTL'dir. İlimizdeki aşevi ve gıda bankası kurumsal bir kimlik kazanmaya başladı. İnsanlar buradaki güzel çalışmaları görünce daha fazla yardım yapmaya başladı. Bu sosyal dayanışmayı beraberinde getirdi. Bu hayır kurumlarında çalışan gönüllüler de halkımızın güvenini kazandı. Biz de bu nedene her yıl yapacağımız yardımları huzur içerisinde aşevi ve gıda bankasına yapıyoruz. Böyle ihtiyaç sahibi aileler gelip bu yardım paketlerini alıyorlar" dedi.

Ramazan Bayramı'ndan sonra yoksul öğrencilere mont ve bot yardımında da bulunacaklarını sözlerine ekleyen İsmail Karaman, maddi durumu iyi olan herkesi ihtiyaç sahiplerine destek olmaya davet etti.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 16:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?