5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Başkan icraatlarını anlattı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 29 Ocak Pazar günü yapılacak. AKP Merkez İlçe Başkanı Hakan Uludağ, ekibiyle birlikte çalışmalarını anlattı. Üç yıldan beri AKP Merkez İlçe Başkanlığı'nı yapan Uludağ, bu süre zarfında iki büyük seçimde çok büyük işler yaptıklarını söyledi. Belediye başkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AKP'yi en yüksek yerlere getirdiklerini ifade eden ilçe başkanı Uludağ, partisinin başarısı için fedakarca gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

AKP'nin bir mensubu olmaktan ve Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmekten her zaman kıvanç ve onur duyduğunu dile getiren Uludağ, üç yıl içinde iki iilletvekili ve üç il genel meclisi üyeliğini, yerel seçimlerde Uşak Belediye Başkanlığı ile iki ilçe ve iki belde başkanlıklarını kazandıklarını hatırlattı. Uşak'ın sorunlarını çok iyi bildiklerini kaydeden Uludağ, "Bunların bir bölümünü çözüme kavuşturmakla birlikte daha yapılacak çok işimiz olduğunu da biliyoruz. İnşallah yine geçmişte olduğu gibi sayın vekillerimiz ve belediye Başkanımızla el ele bunları da çözüme kavuşturacağız. Dönemimizde hiçbir suiistimale geçit vermedik ve bulaşmadık." dedi

Milletvekilleri Ahmet Çağlayan ve Alim Tunç, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, İl Başkanı Recep Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Tahir Emre Can ve Kadın Kolları Başkanı Yasemin Akın'ın AKP sevdalısı insanlar bütünün birer parçası olduğunu dile getiren Uludağ, birinin en ufak sıkıntısı hepimizin sıkıntısı, birinin sevinci ve başarısı hepimizin başarısı olduğunu söyledi. Uludağ, Uşak'ta 2007 hedefini seçimlerde üç milletvekilliğini kazanmak olarak belirlediklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 12:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?