5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Destek sözünün tutulmasını istediler

Karun Atlı Cirit Spor Kulübü'nün bayan sporcuları, Vali Kayhan Kavas'ı makamında ziyaret ederek sorunlarını dile getirdi.

Karun Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taşavlı ve 3 bayan ciritçi, maddi sıkıntı yaşadıklarını ve kendilerine verilen destek sözlerinin tutulmadığını söylediler. Kulüp Başkanı Mehmet Taşavlı, ziyarette yaptığı açıklamada, "Biz forma ve elbise konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız maddi imkansızlık. Bugüne kadar bize verilen destek sözleri tutulmadı. Ayrıca şu anda at sıkıntımız var. Yeterli atımız yok. Bayan sporcularımızın çoğalması ve ata sporumuz ciritin yaygınlaşması için maddi destek istiyoruz" diye konuştu.

Vali Kayhan Kavas ise bayan ciritçilere destek vereceklerini belirterek, "Özel İdare olarak size para yardımında bulunmamız imkansız. Ancak forma ve yer konusunda sizlere destek olabiliriz. Kalfa Korusu'nda yapılmakta olan spor kompleksinde cirit müsabakalarının yapılabileceği bir saha oluşturacağız. Uşak'taki tüm cirit müsabakaları burada yapılacak. Bunun dışında size bazı konularda da destek sağlayabiliriz" dedi. Vali Kavas ise bunun üzerine özel idare olarak kulübe at alamayacaklarını, ancak küçük çaplı yardımlarda bulunabileceklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 12:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?