5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kurban kesim yerleri belirlendi

Uşak Kurban Hizmetleri İl Komisyonu tarafından Uşak'ta kurban satış ve kesim yerleri açıklandı.

Uşak Kurban Hizmetleri İl Komisyonu yayınladığı kararla Uşak'ta kurban satış ve kesim yerlerinin yanı sıra hayvan kesim ücretleri açıklandı. Karar doğrultusunda Uşak'ta kurban satışları eski hayvan pazarı, yeni hayvan pazarı, salı pazarı, çay kenarı, eski Gediz yolu, halk konutları pazar yeri, Etkin Alışveriş Merkezi olarak belirlendi.

Kesim yerleri ise Zümrüt Kuran Kursu, Etkin Alışveriş Merkezi, Migros önündeki cumartesi pazar yeri, Yeni Sanayi Sokak'ta 6. Sokak Numara 38'de bulunan Bıcı Bıcı Oto Yıkama Servisi, salı pazarı, Şekerevleri Erkek Öğrenci Yurdu, halk konutları pazaryeri, istasyon karşısındaki fuar alanı, Şöförler Cemiyeti'ne ait Avcılar Uluyolu No: 96'da bulunan oto yıkama servisi olarak belirlendi.

Öte yandan, kasap ücretlerinin kesme, yüzme ve taşınabilir şekilde bölünmek üzere büyükbaş hayvanlarda 75 YTL, küçük baş hayvanlarda 25 YTL olarak belirlenirken, anayollarda, cadde ve sokaklarda kurban kesenler hakkında 2872 sayılı Çevre Kanunu hükümlerine göre yasal işlem yapılacağı açıklandı.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 17:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?