5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Galericilerin kanlı kavgası

Uşak'ta 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi Çanlı mevkii Oto Galericiler Sitesi'nde saat 11.30 sıralarında Gülçcan ailesiyle Denizci ailesi arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Erkan Gülcan (35) olay yerinde hayatını kaybederken, Selim Gülcan (27) ve Zeynel Gülcan (32) ağır yaralı olarak Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Selim Gülcan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay sonrasında cinayet zanlıları Atılgan D. ve Volkan D.'nin, 41 K 0972 plakalı kırmızı renkli minibüsle kaçtığı, bir süre sonra aracın polis tarafından Kasapoğlu Deresi'nde terk edilmiş vaziyette bulunduğu bildirildi. Olay yerinde 7.65 mm, 9 mm ve pompalı tüfeğe ait 19 adet boş kovan bulundu. 

Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Coşkun Usta, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, Galericiler Sitesi'ne giriş çıkışları da kısa süreli olarak kapattı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2006 Pazar 17:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda cıcek IP: 85.103.29.xxx Tarih : 1.05.2006 19:11:41
erkan gülcanın bu olayda hıc bır sucu yoktu olay alacak davası degıldı bu olayın asıl sebebı alkan gülcandı(erkan gülcanın abısı) erkanın hıc kımseye bır zararı yoktu herkese elınden geldıgı kadar yardımcı olurdu bu olaylarla kesınlıkle hıcbır alakası yoktu onu cok sevıyoruz ve kendını hıc unutmayacagız mekanı cennet olsun