5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

ANAP İl Bakşanı'ndan açıklama

Anavatan Partisi Uşak İl Başkanı Kazım Kargı, partisinin yenilenen tüzüğü ve parti içi demokrasi anlayışıyla siyasete yeni bir vizyon kazandırdığını söyledi.

Anavatan Partisi'nin Genel Başkanı Erkan Mumcu ile birlikte yeni bir kimlik kazandığını ve üye kayıtlarında yoğun bir artış olduğunu söyleyen Kazım Kargı, AKP hükümetine de eleştirilerde bulundu. İl teşkilatını devraldıklarında teşkilatın kapanma noktasında olduğunu savunan Kazım Kargı, "Göreve geldiğimizde teşkilat yok olma noktasındaydı. İlk olarak Uşak'ta partimizi faal hale getirip teşkilatlanmamızı tamamladık. Ardından üye kayıtlarını yenilemek için harekete geçtik. Şu anda üye kayıt çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Eski üyelerimizin kayıtlarını yenileyip Anavatan Partisi'ni hak ettiği yere taşımaya çalışıyoruz. Hedefimiz partimizi eski gücüne kavuşturmaktır. 2006 yılı içerisinde üye sayımızı arttırıp sosyal faaliyetlere hız vermek istiyoruz.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ile birlikte yenilenen tüzüğü ve parti içi demokrasi anlayışıyla siyasette yeni bir vizyon başlatılmıştır. Demokrasiye inanan herkesi kucaklayan bir partiyiz. Yeni bir ruh ve yeni bir heyecanla yola çıktığımız bu alanda başarıyı yakalayabilecek güçte olduğumuza inanıyoruz" dedi.

AKP hükümetinin özellikle son zamanlarda başta medya olmak üzere devletin tüm kurumlarıyla kavgalı hale geldiğini de iddia eden Anavatan Partisi İl Başkanı Kargı, "AK Parti hükümeti hiç bir sorunu çözüme kavuşturmadan sürekli kavgacı bir politika izliyor. Sorunları çözmek yerine ertelemeyi yeğliyor. Özellikle son zamanlarda asker, yargı ve devletin tüm kurumlarıyla bir çatışma halinde. Memleket sorunlarının gündeme gelmemesi ve gerçeklerin su yüzüne çıkmaması için sürekli suni gündem oluşturma yolunu seçiyor.

Ekonomik alanda da derin yaralar olmasına rağmen önceki hükümet döneminde alınan kararları uyguluyor. Ancak bugünkü ekonomik hatalar yaklaşık 5 yıl sonra bu milletin önüne ağır faturalar halinde gelecektir. Bizim isteğimiz halkımızın daha ağır ekonomik faturalara maruz bırakılmadan seçime gidilmesidir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Mart 2006 Pazar 14:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?