5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Aşigolar 3 oyuncu alacak

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Teknik Direktör Turgut Uçar, ara transferde 3 oyuncu alacaklarını belirterek, "Bazı futbolcularla görüştük, ancak henüz sonuç alamadık. Ara transferde 3 oyuncu transfer edeceğiz. Kulübün çıkarları doğrultusunda takıma fayda sağlayabilecek oyuncuları almayı hedefliyoruz. Yeni transferler Antalya kampına yetişirse bizim için daha iyi olacak. Ancak şu anda hiçbir oyuncuyla anlaşmadık. Görüştüğümüz isimler var. Bir kaleci, bir orta saha oyuncusu ve bir de forvet mevkilerine transfer yapmak istiyoruz" dedi.

Antalya kampının son derece verimli geçtiğini söyleyen Uçar, "2 Ocak'ta çalışmalara başladık. Her şey iyi gidiyor. Abdullah dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor. Altyapıdan Salim'i de kadroya dahil ettik. 8 Ocak günü Kartalspor, 12 Ocak günü ise Altay ile birer hazırlık maçı yapacağız. 15 Ocak'ta ise Uşak'ta Turgutluspor ile bir hazırlık maçı daha yapacağız. Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirip lige hazır girmek istiyoruz. Oyuncularımın performansından ve buradaki atmosferden son derece memnunuz" diye konuştu.

Öte yandan, uzun süredir sakat olan Abdullah'ın salonda fizik kültür çalışmalarına başladığı ve 2 sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 14:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
canan tekin IP: 80.163.134.xxx Tarih : 19.01.2006 12:28:58
ben danimarkadan usak sevdalisiyim. usak sporu birinci ligte gormek en buyuk arzumuz.bes tane on tane oyuncu alinecagina bir tane isim yapmis bi oyuncu transfer edilemezmi. fenerbahceye yenilmeyeceginize iddaya girmistim ama malasef...........