5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Celal Kıbrızlı patladı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor, Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı bir puanla kümede kalmayı garantiledi.

Teknik direktör Celal Kıbrızlı, geride kalan 3 maçı da kazanmak için çıkacaklarını ve kimsenin Uşakspor'a çamur atmasını izin vermeyeceklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu karşısında iyi mücadele ettiklerini ve iki penaltı ile bir nizami gollerinin verilmediğinden yakınan Celal Kıbrızlı, "Hakem, oyunu kendi istediği gibi bitirdi" dedi. İlk yarıda tutuk bir oyun sergilediklerini ve maçın başında yedikleri şok gol ile geriye düştüklerini ifade eden Kıbrızlı, "Uşakspor ilk yarıda çok durgundu. Devre arasında yaptığım oyuncu değişikliği ile sorunu çözdük. İkinci yarıda istediğimiz bir Uşakspor gördük. Maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar kaleci Ergin yere bile yatmadan maç bitti. Maçta üstün oynayan taraf bizdik. 2. dakikada gol yememizden dolayı oyuncularım biraz gerildi. Bu gerginliği devre arasında yaptığımız konuşma sonrası çözüme kavuşturduk. Oyuncular da bu rahatlığı ikinci yarıda sahaya yansıttı. Çok pozisyon verdik ama biz de çok pozisyon bulduk. Ancak bir türlü gol çıkaramadık. Verilmeyen iki penaltı ve kaçırdığımız bir penaltımız var. Atılan nizami bir golümüz de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Hakemin bu kararları futbolcular üzerinde olumsuz etki yaptı. Oynanan 96 dakikalık maçın 29 dakikası hep oyunun durması ile geçti. Bu stresli maçta oyuncularım hakemle oynamaya başladılar. Bu konuda tecrübeli olan hakem arkadaş, maçı istediği gibi bitirdi. Sahadan 3 puanla ayrılmak istedik ama cezalı, sakatlanan ve kadro dışı kalan oyuncular olunca istediğimiz puanları alamadık" dedi.

Uşakspor'un gelecek sezona çok iyi bir takım olarak başlayacağını ve kendini hem Uşak'a hem de Türkiye'ye izlettireceğini de sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Çanakkale Dardanelspor'dan aldığımız 3 puanla düşme potasından kurtulduk. Üst sıraları zorlamak için emek sarf ediyoruz. Oynayacağımız 3 tane kritik maç vardı, bunlardan bir tanesini bugün oynadık. Buralarda üzerimize çamur atılmasını istemiyoruz. Onun için oyuncu arkadaşlarımı da sürekli motive ediyorum. Ben dürüst ve karakterli bir oyuncu kadrosuna sahip olmaktan gurur duyuyorum. Bundan sonraki maçları kazanmak için oynayacağız. Kimsenin de üzerimize leke atmasına izin vermeyeceğiz. Akçaabat Sebatspor karşısına da kazanmak için çıkacağız. Kirli işlerde hiçbir zaman işimiz olmaz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 13:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan karslı IP: 85.101.150.xxx Tarih : 30.04.2006 18:59:53
UŞAKSPOR'UMUZ MERSİN VE SEBAT'A YENİLMEYEREK HEM KENDİ DURUMUNU GARANTİYE ALMIŞ,HEMDE HERHANGİ BİR ŞAİBEYE MEYDAN VERMEMİŞTİR. ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN İYİ VE GÜÇLÜ BİR KADRO KURMANIN ZAMANI GELMİŞTİR.BU SEZONU HİÇKİMSE AKSİNİ İDDİA ETMESİN Kİ 2B'DE TAKIMI UZAK ARA ŞAMPİYON YAPAN FUTBOLCULARIN YAPMIŞ OLDUKLARI ONUR MÜCADELESİ İLE LİĞDEN DÜŞMEDEN TAMAMLADIK. TAKIMIN DAHİ MENECER VE YÖNETİCİLERİN TRANSFER ETTİKLERİ FUTBOLCULARDAN MALESEF YETERLİ VERİM ALINAMAMIŞTIR. ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN ŞAMPİYONLUK LAFLARI ETMEK GERÇEKÇİ OLMAYACAKTIR. BİZLE BERABER LİĞE ÇIKAN ANTEP BELEDİYE VE ORDU ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN DAHA İSTEKLİ OLACAKLARDIR.2B'DEN LİĞE ÇIKAN ASAŞ VE KASIMPAŞA GÜÇLÜ TAKIMLARDIR.ASAŞ GENÇLERBİRLİĞİNİN TAKIMI,KASIMPAŞA BAŞBAKAN'IN TAKIMI. SÜPERLİĞDEN GELECEK TAKIMLARDA TEKRAR SÜPERLİĞE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEKLERDİR. DİĞER TAKIMLARIN DURUMLARI ZATEN ORTADA.KONUŞMAYA BİLE GEREK YOK. ASIM BAŞKAN BU SEZON FUTBOLCULARA VE TEKNİK HEYETE ALACAKLARINI TAM OLARAK ÖDEMEDİ.2B'DEN DEVAM EDEN OYUNCULAR BU DURUMU SİNEYE ÇEKTİLER.ALACAKLARINI İSTEYENLER TAKIMDAN UZAKLAŞTIRILDI. ANCAK ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BU KAFAYLA TAKIMIN BAŞARILI OLMASI İMKANSIZ. ASIM BAŞKANIN TEK BAŞINA BU YÜKÜN ALTINDAN KALKMASI ÇOK ZOR.TİCARET ODASININ BARONLARI ARTIK ÇEKEMEMEZLİĞİ BIRAKSINLARDA TAKIMA ADAMAKILLI YARDIMDA BULUNSUNLAR.