5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Teknik direktör Uçar'dan sitem

Uşakspor Teknik Direktörü Turgut Uçar, sahalarında oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yenilgiden çok taraftarların küfürlerinden etkilendiklerini belirterek, "Taraftarlarımızın oyuncularıma küfür etmelerini yakıştıramadım" dedi.

Kendi sahasında geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Uşakspor'da moraller bozuldu. Yenilgiden çok taraftarların yaptığı küfürlerden etkilendiklerini söyleyen Teknik Direktör Turgut Uçar, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına iyi başladık. Hakem ilk yarıda iki oyuncumuzu attı. Kaleci Ergin'in gördüğü kart haksızdı. Ulaş'ın gördüğü kartta ise hakem haklıydı. İlk 20 dakika iyi mücadele ettiğimiz bir maçta kalecimizin haksız bir kartla oyundan atılması sinir sistemimizi bozdu. Ulaş da bu kafa yapısıyla kırmızı kart gördü. Yaklaşık 50 dakika 9 kişi oynadığımız bir maçı kaybetmemiz çok doğal. Ancak biz artık bu hakemlerden bıktık. Lütfen hakemler daha dikkatli ve adaletli olsun" diye konuştu.

9 kişi kaldıktan sonra oyun disiplininden koptuklarını ve oyuncuların sinir sisteminin bozulduğunu belirten Uçar, "Biz burada profesyonelce işimizi yapmaya çalışıyoruz. Tüm oyuncularım büyük bir fedakarlıkla mücadele ediyor. Taraftarlarımızın 9 kişi kalmış bir takıma sırtını dönüp bazı oyuncularımıza küfür etmesini çok yadırgadım. Bu oyuncular Uşakspor için ter döken başarı için varını yoğunu ortaya koyan insanlar.

Taraftarların sahip çıkacağı yerde küfür edip maç sırasında sırtını sahaya dönüp protesto etmeleri oyuncularımı ve bizi çok üzdü. Ben taraftarlarımızı sağduyulu olmaya ve takıma destek olmaya davet ediyorum. 9 kişi kalmış bir takımdan bu taraftarlar daha ne bekliyordu. Maç boyunca küfrettikleri Serdar sahanın en iyisiydi. Bir topu direkten döndü ve 90 dakika boyunca elinden geleni yaptı" dedi.

Öte yandan, Uşakspor, hafta sonunda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bursaspor maçında kart cezalısı Ergin ve Ulaş'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Abdullah ve kaleci Muharrem forma giyemeyecek. Kart cezası sona eren Süleyman ve sakatlığı geçen Ekrem'in ise oynayacak olması teknik heyeti sevindiriyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 15:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?