5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Uşakspor'da belirsizlik sürüyor

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor'da sezon yaklaşmasına karşın transferdeki belirsizlik devam ediyor. Teknik Direktör İnanç Kurtar, hiçbir sıkıntı olmadığını iddia ederek 39 oyuncu ile prensip anlaşması yaptıklarını ve 6 Temmuz günü kampa başlayacaklarını söyledi. 

Yaklaşık bir ay sonra başlayacak olan A kategorisi maçları öncesinde Uşakspor'da devam eden belirsizlik taraftarları ve Uşaklılar'ı tedirgin ediyor. Geçtiğimiz hafta göreve getirilen Teknik Direktör İnanç Kurtar, 6 Temmuz günü sezon için hazırlıklara başlayacaklarını iddia ederken bugüne kadar hiçbir oyuncu ile sözleşme imzalanmadı. Birkaç gün önce 9 oyuncu ile anlaştıklarını iddia ederek işlerin yolunda gittiğini ve bu oyuncularla bugün resmi mukavele imzalayacaklarını söyleyen İnanç Kurtar, yaptığı açıklamada ise 39 oyuncu ile prensipte anlaştıklarını ve resmi mukaveleyi kamp sonrası yapacaklarını söylemesi kafaları karıştırdı. 

3 gün sonra yeni sezon için hazırlıklara başlayacaklarını ifade eden Kurtar, "Transfer listemiz hazır. 6 Temmuz günü kampa başlıyoruz. Şu anda 39 oyuncu ile prensipte anlaştık ve bu oyuncuların tamamını kampa götüreceğiz. Geçen sezon kadroda bulunan oyuncularında yer aldığı 39 kişiden 25 tanesi takımda kalacak. Ancak, şu anda isim açıklamak istemiyorum. Çünkü, transferler resmiyet kazanmadığı için ismini açıkladığımız oyunculara başka takımlarda talip oluyor. Uşaklılar merak etmesin herşey yolunda gidiyor" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 17:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?