5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Uşakspor'da galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor'da 2-0'lık Çanakkale Dardanelspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Göreve geldiği hafta 8 günde 3 maç yapmak zorunda kaldıklarını ve bu maçların iki tanesini dışarıda oynadıklarını söyleyen Celal Kıbrızlı, "Oyuncularla tanışma fırsatı bile bulamadan 3 maç yaptık. Doğru düzgün antrenman yapamadığımız için 3 maçta sadece 1 puan alabilmiştik.

Çanakkale Dardanelspor maçına iyi hazırlanıp galip gelmek için konsantre olduk. İyi mücadele ettik ve maçı kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik ancak yakaladığımız net fırsatları değerlendiremedik. Oyuncularımın üzerinde son haftalarda maç kazanamama stresi vardı. Bu galibiyetle stresi de üzerimizden attık. Üst üste gelen kötü sonuçlar bizi küme düşme potasına doğru götürüyordu. Aldığımız 3 puanla rahatlamış olduk. Bundan sonra kalan 5 maçta en iyi şekilde mücadele edip ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Bu hafta içerisinde yönetimle bir araya gelip takımda aksayan yönleri belirleyeceklerini ve transfer için girişimlere başlayacaklarını söyleyen Kıbrızlı, "Kümede kalma yolunda matematiksel olarak kendimizi garantiye aldığımızda gelecek yıl için çalışmalara başlayacağız. Bu hafta içerisinde yönetimle bir araya gelip transferlerle ilgili bir strateji belirleyeceğiz. Gelecek yılın takımını şimdiden oluşturmak istiyoruz. Uşakspor'un yeni sezonda hedefi Süper Lig olacaktır. Bu hedef doğrultusunda tüm Uşaklılar'ın takıma destek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2006 Pazartesi 15:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?