5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Uşakspor'da hazırlıklar tamam

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor, yarın kendi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan hedefliyor.

Teknik Direktör Turgut Uçar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galip gelmek istediklerini belirterek, "İkinci yarıya moralli bir şekilde başlamak istiyoruz. Devre arası kampı çok verimli geçti. Eksik kadroya rağmen iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncularım büyük fedakarlıklar göstererek çalışıyor. Amacımız ligi ilk 6 içerisinde bitirip Süper Lig vizesini almaktır. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam ederse Süper Lig hedefini yakalayabiliriz.

İlk yarıda sergilediğimiz performansla bunu başarabileceğimizi gösterdik. İkinci yarıda kaybedilen puanların telafisi olmayacak. 2. yarıda her maç bir final havasında geçecek. Puan cetveline baktığımızda grupta her şeyin mümkün olduğu görülüyor. Özellikle ilk 5 maçtan sonra ligde bazı şeyler şekillenmeye başlayacaktır. Alt sıradaki takımların kazanacağı puanlar ligi daha da çekişmeli hale getirecek. Bu nedenle biz kazanmak zorundayız. İlk 5 maçta 9 puan toplayabilirsek ilk 6 için şansımızı sürdürebiliriz" dedi.

Yeni transferlerden kaleci Emrah ile Volkan ise Uşakspor'a geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Uşakspor iki sezondan beri önemli başarılara imza attı. Geçen yıl açık ara şampiyon olarak A Kategorisi'ne çıktı. A Kategorisi'nde de başarılı sonuçlar aldı. Biz böyle bir takıma gelmekten son derece memnunuz. Yeni takımımızda başarılı olmak için çaba harcayacağız. Ligin ikinci yarısında başarılı biz grafik çizeceğimize inanıyoruz" diye konuştular.

Öte yandan, uzun süredir sakatlığı devam eden Abdullah'ın da düz koşulara başladığı ve yaklaşık 3 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 12:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?