5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Uşakspor'da hedef galibiyet

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Uşakspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Yozgatspor'u yenerek sezonu 3 puanla kapatmayı hedefliyor. 

Yozgatspor'un ligden düşmesi, kendilerinin de ligde iddiaları bulunmaması nedeniyle rahat bir maç olacağını söyleyen Teknik Direktör Celal Kıbrızlı, "Ligde kalmayı garantiledikten sonra prestij maçlarımıza çıkmaya başladık. Hiçbir şaibeye ve çirkinliğe meydan vermeden sahada mücadele ettik. Son maçta da kazanıp, sezona 3 puanla veda etmek istiyoruz. 

Yozgatspor'un küme düşmesi kesinleşti. Bizim de ligde hiçbir iddiamız olmadığı için rahat bir maç olacak. İzleyicilere güzel ve bol gollü maç izlettireceğimizi ümit ediyorum. Takımda eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor" dedi. 

Gelecek sezon için yönetimle daha önce görüştüklerini ve istediği şartların sağlanması halinde kulüpte kalmak istediğini ifade eden Kıbrızlı, "Yozgatspor maçını atlatıp gelecek sezon için ne yapacağımıza karar vereceğiz. Öncelikle yönetimle son kez görüşüp Uşak'ta kalıp kalmayacağıma kesinlik kazandıracağız. Daha sonra takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirleyip tatile gireceğiz. Süper Lig'i hedefleyen güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyoruz. Bu nedenle kısa sürede transfer çalışmalarına başlayıp, istediğimiz oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 17:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?