5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

40 yılık esnaflara onur belgesi

Uşak Defterdarlığı tarafından Banaz İlçesi'nde 40 yılını dolduran esnaflara düzenlenen törenle onur belgesi verildi. 

Törene Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Uşak Defterdar Vekili Ali Göde, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Sadettin Öztürk katıldı. Törende konuşan Uşak Defterdar Vekili Ali Göde, il merkezi ve ilçelerde vergi denetimlerinin kararlı şekilde devam ettiğini belirterek, "Günümüzde herkes devletten her şeyi istiyor ama devletin gördüğü amme hizmetlerine bedel ödememek için elinden geleni yapıyor" dedi. 

Vergi kaçırmanın çok anlamsız bir iş olduğunu dile getiren Göde, "Vergi kaçırmak ileride bu dünyada yaşayacak olan bizlerin çocuklarına daha kötü bir Türkiye bırakmaktır. Bu nedenle vergimizi zamanında ödememiz gerekir. Yaygın ve yoğun dediğimiz bir denetim şekli uyguluyoruz. İl merkezinde ve ilçelerde eğer faturasız veya fişsiz satış olduğu zaman ihbar edildiği zaman olaya müdahale ediyoruz" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Banaz İlçesi'nde 40 yılını dolduran vergi mükellefleri Güngör Erkalan, Mehmet Erdem, İbrahim Dülger, Şakir Aydemir, Hasan Kutlu, Nuri Dede, Mustafa Erçakır'a onur belgeleri verildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 17:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?