5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Başkan'dan Uşakspor açıklaması

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Uşakspor'a kırgınlığının söz konusu olamayacağını belirterek, "Uşakspor hepimizin takımı, destek vermeye devam edeceğiz" dedi. 

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Uşakspor'un geçen hafta sonu gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Asım Kalelioğlu'nun güven tazelediği kongreye Vali Kayhan Kavas ile kol kola gelen ancak ismi anons edilmeyince sinirlenip salonu terk eden Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Vali ile salona girmesine rağmen isminin anons edilmemesini başkanlık makamına yapılan saygısızlık olarak değerlendiren Belediye Başkanı Apaydın, "Ben kongreye Mesut Apaydın olarak değil bu ilin seçilmiş belediye başkanı olarak katıldım. Üstelik kongre salonuna Vali beyden daha önce geldim ve aşağıda kendisini karşılamak için bekledim. Vali bey gelince birlikte salona girdik. Kürsüdeki arkadaşla göz göze gelmemize rağmen, Vali beyi anons edip bizi anons etmedi. Ben de haklı olarak tepkimi gösterdim. Beni görmemesi mümkün değildi. Ben başkanlık makamına yapılan bu saygısızlığa tepkimi göstermek zorundaydım ve salonu terk ettim" diye konuştu. 

Uşakspor'un bu kentte yaşayan herkesin takımı olduğunu, hiç kimseye mal edilemeyeceğini ifade eden Başkan Apaydın, "Geçen sezon kulübe destek olmak için 3 ayrı otopark ve tuvaletleri tahsis ettik. Bu da yaklaşık 500 bin YTL tutarında bir destek anlamına geliyor. Kentimizin reklamını yapan kulübümüze önümüzdeki sezon da destek olmaya devam edeceğiz. Kırgın olmamız ya da küsmemiz söz konusu olamaz. Hepimiz Uşaksporlu'yuz. Başkanlık makamına yapılan bu saygısızlıkta kasıt ya da art niyet aramıyorum. Zaten ben salonu terk ettikten sonra özür dilemişler" dedi.
.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2006 Perşembe 12:38:26
Güncelleme :25 Mayıs 2006 Perşembe 18:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şevket taşcı IP: 88.241.38.xxx Tarih : 27.05.2006 20:35:15
helal olsun başkan san seçildiğiniz günden beri makamınızı çok iyi temsil ediyorsunuz.yapılan saygısızlığa tavrınızda tam yerindeydi sizi tebrik ediyorum ve takdirle takip ediyorum