5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

İstanbul-Uşak uçuşları başlıyor

Atlas Jet'in İstanbul-Uşak arasındaki karşılıklı uçak seferlerinin 22 Mayıs'ta başlayacağı bildirildi.

Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Ağaoğlu Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Uşak-İstanbul arasındaki uçuş seferlerini karşılıklı olarak pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün olarak belirlediklerini söyledi. Uçak seferlerini haftada 6 güne de çıkartabileceklerini belirten Ersoy, "Bu tarifeyi pazar hariç haftanın her gününe çevirebiliriz. Bunun için gerekli alt yapımız hazır" dedi.
 
22 Mayıs'ta başlatacakları uçak seferlerinin doluluk oranlarının fazlasıyla yakalanacağını, bu konuda Uşak'a güvendiklerini ifade eden Ersoy, "Uşaklı'yı uçağa alıştıracağız. Bir iki ay zarar etsek bile bu işi sürdüreceğiz. Uşak sanayisiyle ünlü bir kent. Uşak'a uçuşlar başladığı zaman buradaki sanayinin en az 2 kat daha büyüyeceğine inanıyorum. Kombine bilet alanlar yıl sonuna kadar 49 YTL'ye uçabilecek. Kombine biletlerimizde 2007 yılı sonuna kadar kullanılabilecek. Bu kombine biletlerinde 79 YTL'den arta kalan 30 YTL'sinin 15 YTL'sini Tekstil Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, diğer 15 YTL'lik kısmını da biz karşılayacağız" dedi.
Murat Ersoy, şimdiden Uşak'ın reklamını da yapmaya başladıklarını söyleyerek, "Türkiye'de uçulmadık meydan bırakmayacağız. Filomuzdaki uçakların en eskisi 2 yaşında. Dünyanın en genç filosuna sahibiz. Bir yere istediğiniz kadar yatırım yapın, ama havayolu yoksa ürünün pazarlaması çok zor oluyor. Uşak'taki deri sektörü 500 'den 100'e düşüyorsa, bunun nedenlerini iyi düşünün. Yaptığımız reklamlarla ve kısa süren uçuşlarla dünyanın her tarafına adınızı duyurup eski günlerinize döneceksiniz. Bu uçakla Uşak'taki otel sayısı da artacaktır ve 100 olan deri fabrikası tekrar 500'lere ulaşacaktır" diye konuştu. 

Tanıtım toplantısına Uşak Valisi Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Karaman, diğer sivil toplum örgütleri ile sanayici ve işadamları katıldı.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 19:53:51
Güncelleme :12 Mayıs 2006 Cuma 20:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Zeynep IP: 88.241.108.xxx Tarih : 22.11.2007 13:55:51

Süperr Tebrikler