5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Şofbenden sızan gaz zehirledi

Uşak'ta aynı evde kalan 6 üniversite öğrencisi şofbenden sızan gazdan zehirlenerek Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uşak Merkez Sarayaltı Mahallesi Avcılar Uluyolu No 15 Kat 4 sayılı yerde kalan Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesinde okuyan 6 kız öğrenci saat 00 30 sıralarında şofbenden sızan gazdan zehirlendi. Edinilen bilgiye göre olay, 6 öğrenciyi ziyaret etmek için eve gelen öğrenciler kapının açılmaması üzerine içerdeki arkadaşlarını durumlarında şüphelenerek polisi aradı. Olay yerine gelen polis içeriye girerek 6 öğrenciyi baygın olarak buldu. Olay yerine 4 ambulans sevk edilerek öğrenciler 4 adet 112 Acil ambulansı ile Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uşak Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Faruk Azal, öğrencilerin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaparak, " 6 Öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastanemize geldi. Yapılan ilk müdahalelerinde hayati tehlikelerinin olmadığı anlaşıldı. Akşam yemeğini hepsi de ayrı ayrı yediği için gıda zehirlenmesi söz konusu olmadığını düşünüyoruz. Şofbende sızan gaz nedeniyle zehirlendiklerini sanıyoruz. Bu gece müşahede altında tutacağız" dedi.

Zehirlenerek Hastaneye kaldırılan öğrencilerin isimleri ise şunlar: Mesure Yapıntı, Sevgi Sarıtaş, Özlem Öztürk, Özlem Ateş, Özlem Gündüz ve Tevhide Ablay.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2006 Çarşamba 11:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?