5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Vali uçak seferleri için destek istedi

Uşak Valisi Kayhan Kavas, Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (USMMMO) başkanlarıyla bir araya gelerek 22 Mayıs'ta başlayacak uçak seferleri için destek istedi 

Oda başkanlarıyla USMMMO'da bir araya gelen Vali Kavas, 22 Mayıs'ta Uşak-İstanbul seferlerinin başlayacağını ve bunun Uşak için son şans olduğunu söyledi. Vali Kavas, Uşak halkının yıllardır 'Havaalanımız açılsın, şehrimize uçaklar gelsin' dediğini ve bunun da gerçekleştiğini belirterek, "Uçak Uşak'tan İstanbul'a kalkmaya başlamıştır. Uşak bu fırsata iyi sahip çıkmalıdır. Eğer bu fırsatı değerlendiremezsek, Atlas-Jet zarar ederse, seferleri iptal edebilir. Uşak'ın bir daha havaalanı istemesi mümkün olmaz. Biz eğer, ilk 3-4 ayı firesiz kapatabilirsek inşallah gerisi gelecektir. Hatta iyi bir performans gösterebilirsek, sefer sayıları artabilir ve farklı saatlere çekilebilir. Her şey bizim performansımıza bağlı. Benim oda başkanlarından isteğim, bu işe sahip çıkmaları ve oda üyelerine bilgilendirerek kombine bilet almalarını sağlamaları. Kombine bilet alma süresi Cuma sona eriyor. Bu kısa günleri iyi değerlendirmemiz lazım" dedi. 

Uçak seferleri ve kombine bilet alımında kazanılacak avantajları anlatan Atlas-Jet Uşak Temsilcisi Barış Battal ise, "Seferler, 22 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Bizim ilk işimiz bu seferleri devam ettirmek olmalı. Eğer biz, seferlerde iyi bir hava yakalarsak sefer sayıları artacaktır ve bizim Atlas-Jet'ten daha fazla bir şeyler isteme imkanımız olacaktır. Atlas-Jet ve odalar yaptıkları anlaşmaya göre 79 YTL olan bilet fiyatının 15 YTL'sini karşılıklı yüklenecekler ve oda üyeleri toplam 30 YTL'lik indirimle 49 YTL'ye uçabilecek. Alınacak bu kombine biletler 2007 sonuna kadar geçerli olacak. Bu biletler, bileti alan firma veya şahıs tarafından kullanılacağı gibi firma çalışanları veya şahsın yakınları tarafından da kullanılabilecek. Haftalık 3 olan sefer sayımız bugün itibariyle 4'e çıktı. Salı günü Isparta'ya olan sefer, Isparta'nın yeterli performansı gösterememesi üzerine Uşak'a kaydırıldı. Uşaklılar'dan da 2 gün üst üste sefer olması konusunda büyük istek vardı. Atlas-Jet yönetimi de bu isteği mantıklı bularak böyle bir karar aldı. İnşallah biz iyi bir performans gösterirsek sefer sayısı en kısa sürede 6'ya çıkacaktır" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 18:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?