3
Mayıs
2024
Cuma
ADIYAMAN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

TARİHÇE

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 01/12/2006 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında 2547 sayılı kanunun 2880 satılı kanunla değişik 7/d-2 maddesi uyarınca kurulmuştur.

Yüksekokulumuz, insan sağlığının daha da önem kazandığı günümüzde sağlık sektöründeki (tıp, diş hekimliği, vb.) ara insan gücüne duyulan ihtiyaca yönelik olarak, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkesine karşı görev ve sorumluluk bilincine sahip, ulusal ve uluslararası sağlık standartlarında hizmet verebilecek, çağdaş, akılcı, takım çalışmasına yatkın, bilgili ve becerikli sağlık teknikerleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu amaçlar doğrultusunda, hale hazırda Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği ve Çocuk Gelişimi Programları bulunmakta olup, 2008-2009 eğitim yılından itibaren Çocuk Gelişimi Programına öğrenci alarak eğitim öğretime başlayacaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Altınşehir Mh. Atatürk Bulvarı No:1
Adres2 :Adıyaman
Posta Kodu :02040
Telefon :+90 416 2232210
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.