19
Mayıs
2024
Pazar
ADIYAMAN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

ULUTAŞ Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu

ULUTAŞ ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 14.03.2005 tarihinde 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında İçişleri Bakanlığı’ndan “ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ FAALİYET İZİN BELGESİ” ve “ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM KURUMU FAALİYET İZİN BELGESİ” alarak, uzun yıllar Emniyet Teşkilatı’nda başarılı görevler yapmış ve 1.Sınıf Emniyet Müdürü olarak emekli olmuş olan Aziz ULUTAŞ tarafından kurulmuştur.

Kurumumuz, deneyimli ve üst düzey Emniyet Mensuplarının da bulunduğu eğitim kadrosu ile 25’er kişilik sınıflarda Özel Güvenlik Eğitimi vermektedir.

Şirketimizin bilgi, kalite ve dürüstlüğe dayalı eğitim ve hizmet anlayışı, sahip olduğumuz “TSE HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ” ve “TS-EN ISO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM BELGESİ” ve “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (OHSAS 18001) BELGESİ” ile tescillenmiş durumdadır.

26 Haziran 2004 tarihinde yürürlüğe giren 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair kanun kapsamında çalışmalarını sürdüren ULUTAŞ Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Hizmetleri, hedefleri doğrultusunda güven vererek ilerlemekte ve kendisine düşen bütün görevleri yerine getirmektedir. Özel Güvenlik Hizmetleri sektöründe başarılı bir isim olan ULUTAŞ Özel Güvenlik, her zaman kaliteli hizmet ve hizmet sonrası destek ve yardımı ön planda tutmaktadır.

Bu bağlamda hedefimiz ; deneyim ve yılların getirdiği birikim ile birlikte Aziz ULUTAŞ, tüm ULUTAŞ Özel Güvenlik Şirketi çalışanları ve deneyimli eğitim kadromuz ile kalite, doğru ve bilgili olarak, bütün hizmet verdiğimiz şirket, kurum ve kuruluşların güvenliğini yasalar çerçevesinde sağlamaktadır.
İlgili Kişi :Aziz ULUTAŞ
Adres1 :Hoca Ömer Mah. Gölbaşı Cad. 95.Sokak No:3/1 ADIYAMAN
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :0 416 216 59 90
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.