1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

"Çanakkale İçinde" Konseri düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Adıyaman Üniversitesi'nde 'Çanakkale İçinde' adlı konser verildi.

Üniversitenin Mustafa Vehbi Koç konferans salonunda Şef Dr. Halil Atılgan yönetiminde Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilen konser yoğun ilgi gördü. Adıyaman Üniversitesi tarafından organize edilen konsere Vali Ramazan Sodan, TBMM İdare Amiri ve Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Milletvekilleri Şevket Gürsoy, Şevket Köse, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında verilen konserde Şef Dr. Halil Atılgan yönetimindeki Şanlıurfa Devlet Türk Halk Müziği Korosu üyeleri kahramanlık türküleri ve marşlarını seslendirdiler. Konserde dinleyiciler de, zaman zaman koro tarafından seslendirilen türkülere ve marşlara eşlik ettiler.
Coşkulu geçen konserin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Şef Dr. Halil Atılgan ve koro üyelerine teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?