1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

"Yollukların takipçisiyiz"

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, 2007 yılından beri ödenmeyen tedavi yolluklarının takipçisi olduklarını kaydetti.

Gaffari İzci, çalışanların büyük mağduriyet yaşadığını ve uzun zamandır çözülemeyen tedavi yolluklarının ödenmemesi konusunu değişik zamanlarda çeşitli vesilelerle gündeme getirdiklerini ve bu konunun takipçisi olacaklarını vurguladı. İzci, "Çözüm istediğimiz tedavi yollukları sorununu Milli Eğitim Bakanımız Hüseyin Çelik'e ilettik. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Gündoğdu ve Genel Sekreterimiz Halil Etyemez ile birlikte görüştüğümüz Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e tedavi yolluklarının ödenmediğini ve çalışanların büyük mağduriyetler yaşadığını dolayısıyla da en kısa zamanda ödenerek çözülmesini talep ettik. Sadece ilköğretim okullarında 919 bin 925 TL ödenmeyen yolluklar olduğunu, bu rakama ortaöğretimi de kattığımız takdirde çok büyük meblağ olduğunu söyledik. Bu yüzden borçlanmaların arttığını, dolayısıyla da çalışanların, özellikle de tedavi görenlerin büyük sıkıntılar içinde olduğunu kendilerine ilettik. Bakanımız bürokratları ile görüşerek derhal ödenmesi konusunda talimat verdi. Önümüzdeki en kısa zamanda ödenmesi ve bu şekilde tedavi yollukları sorununun çözülmesini bekliyoruz. Eğitimciler Birliği Sendikası olarak çalışanların ve üyelerimizin sorunlarını her platformda gündeme getirmeye ve çözümü noktasında yoğun çaba göstermeye devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 18:38:13
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 18:45:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa özay IP: 78.187.36.xxx Tarih : 20.03.2009 09:09:38

Sevgili Başkanım bu gayretinizi hem takdir ediyorum, hemde gülüyorum. Bu iktidar bu yollukları zor öder, çünkü biz sendikacılık yapmıyoruz, bizim yaptığımız iktidara tam bir teslimiyettir. Bende bağlı olduğum sendikanın Diyanet Sene anlatıyorum ama nafile . Allah'a emanet olun