1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

1 milyon pusula basılıyor

Mart Mahalli İdareler seçiminde seçmenlerin kullanacağı oy pusulalarının basımı devam ediyor.

Adıyaman genelinde belediye başkanlığı, il genel meclisi başkanlığı ve belediye meclis başkanlığı için ayrı ayrı oy pusulaları basılıyor. Polis ekiplerinin 24 saat nöbet tuttuğu Doğuş Gazetesi ve matbaasına Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam giderek, kontrollerde bulundu. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, seçimlerin huzur içerisinde gerçekleştirilmesi için tüm tedbirlerin alındığını ve sorunsuz bir seçim yaşanacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam; "Oy pusulalarının basıldığı matbaada 24 saat güvenlik tedbirlerimiz de var. Matbaanın da güvenli ve merkezi bir yerde olması bizim için bir avantajdır. Seçimlerle ilgili genel tedbirlerimiz de Adıyaman'da sorunsuz olarak devam ediyor. Bugün için de bundan sonrası için de herhangi bir olumsuzluk beklemiyoruz. Seçim günü için de her hangi bir olumsuzluk beklemiyoruz. Gerekli tedbirleri sonuna kadar alacağız. Halkımız bu konuda gayet huzurlu, objektif bir seçim olacağından emin olsun" dedi.

Parti ve adaylarla da huzurlu bir seçim geçirilmesi konusunda toplantı düzenlediklerini ekleyen Mustafa Sağlam, "Bu konuda, valimiz başkanlığında tüm partilerle 2 defa toplantı yaptık. Seçim çalışmaları centilmenlik boyutuna yürütülsün şeklinde bir görüş benimsendi. Seçimin huzur içerisinde geçmesi ve partilerin bir birlerine yönelik nezaketli ve duyarlı yaklaşımları kendileri açısından da iyi olur" dedi.

Doğuş Gazetesi ve matbaası sahibi Murat Çeliker ise, oy pusulalarının basımının devam ettiğini belirtti.

Adıyaman'da yaklaşık bir milyon adet oy pusulasının basılacağı öğrenildi

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 22:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?