1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

10 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi

HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ev ve işyerlerinde çeşitli hırsızlık olayı gerçekleştiren ve 10 kişiden oluşan hırsızlık çetesini çökertti.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman şehir merkezinde ev ve işyerlerine girerek hırsızlık olayı gerçekleştiren ve olay yerinden rentecarlardan kiraladıkları araçlarla uzaklaşan hırsızlık çetesi çökertildi. Adıyaman merkezde 2 ikamet, 2 işyerinden hırsızlık, 1 ikamette hırsızlık teşebbüsünde bulunan hırsızlık çetesi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin titiz çalışması neticesinde yakalandı.

Çete mensubu oldukları belirtilen M.H, M.Ç, M.R.Ö, F.G, M.Ş, M.G, Ş.S, İ.D, M.A ve Y.T isimli şahıslar Adıyaman merkez ve Kahta ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda göz altına alındı. Şüphelilere ait ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan arama sonucunda 2 adet laptop bilgisayar, 1 adet cep telefonu, otolara ait kontak anahtarları, çekler, senetler, 1 adet mont, levye, şiş ve hırsızlık olayları sırasında yüzlerini kapattıkları 2 adet puşi ele geçirildi.

Şüphelilerden Y.T, Cumhuriyet Savcısının talimatları ile yapılan işlemlerinden sonra salıverilirken diğer 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şahıslar emniyet çıkışında kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 14:29:04
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 23:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?